Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g25g57kcal4.8g0g4.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g3.5g10kcal0.3g1.7g0.2g0.4g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g13g8.1kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.7g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho (X-tra)6.2g24kcal0.8g4.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g207kcal13.6g14g10.8g0.8g
Valittu annoskoko51g104kcal6.8g7g5.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g52kcal3.4g3.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g204kcal13.4g13.8g10.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519