Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl18g63kcal2.5g0.1g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g7g5.4kcal0.4g0.8g0g0g
Piparjuuri, annos 10g1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g182kcal6.2g3.2g15.8g0.6g
Valittu annoskoko51g91kcal3.1g1.6g7.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g46kcal1.6g0.8g4g0.2g
Arvot/100g100g178kcal6.1g3.1g15.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940