Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.6g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.1g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow10g10kcal2g0g0.2g0g
Voi 7.1g52kcal0.1g0g5.8g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 2.5g7.8kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.5g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1505g20kcal1.4g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g252kcal9.4g18g15.2g1.6g
Valittu annoskoko51g126kcal4.7g9g7.6g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g63kcal2.4g4.5g3.8g0.4g
Arvot/100g100g247kcal9.2g17.6g14.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094