Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 10g22kcal1.8g0g1.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa7.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour2.5g7.5kcal0.1g0.1g0.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5g15kcal1.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g108kcal6.6g3.2g7.6g1.2g
Valittu annoskoko51g54kcal3.3g1.6g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal1.7g0.8g1.9g0.3g
Arvot/100g100g106kcal6.5g3.1g7.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148