Bataatti-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli rasvassa pannulla.

Mausta.

Kuori bataatit ja leikkaa pienehköiksi suikaleiksi.

Laita tilavaan, laakeaan uunivuokaan jauheliha-sipuliseos, bataattisuikaleet, juustoraaste (säästä vähän raastetta pinnalle) ja raejuusto.

Sekoita, että ainekset ovat tasaisesti.

Vatkaa munat ja maito keskenään.

Mausta suolalla.

Kaada munamaito vuokaan.

Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.

Kypsennä 200 asteessa ensin 30 min. Painele ruokaa lastalla, ettei pinta kuivu.

Paista vielä 20 - 30 min tai kunnes bataatit tuntuvat kypsiltä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2176 grammaa

Tanjizzz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Bataatti, kuorittu 17g14kcal0.3g2.9g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 9g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki4.7g3kcal0.6g0.1g0g0g
Polar-juusto 15%3.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g101kcal9.2g7g3.6g1.2g
Valittu annoskoko51g50kcal4.6g3.5g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g25kcal2.3g1.8g0.9g0.3g
Arvot/100g100g99kcal9g6.8g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390814