Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.6g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g24g3.4kcal0g0.8g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)2.1g7.4kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 1.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g68kcal4.6g5.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko51g34kcal2.3g2.9g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal1.2g1.5g0.7g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.7g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156