Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g26g37kcal4.2g0.9g1.7g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g6.5g21kcal1.6g3.2g0.1g0.8g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7.8g25kcal1.9g3.6g0.1g0.7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7.8g8.1kcal0.3g1.4g0.1g0.2g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g1.6g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g193kcal16.2g20.6g4g3.6g
Valittu annoskoko51g96kcal8.1g10.3g2g1.8g
Annoskoko puolitettuna26g48kcal4.1g5.2g1g0.9g
Arvot/100g100g189kcal15.9g20.2g3.9g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813