Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Hk, sininen lenkki 580g10g23kcal1g0.6g1.8g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla1.8g6.9kcal0g0g0.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g98kcal3g6.6g6g0.6g
Valittu annoskoko51g49kcal1.5g3.3g3g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g25kcal0.8g1.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.4g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050