Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g10g11kcal2.1g0g0.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g14g3.4kcal0.2g0.5g0g0.3g
Keräkaali, 100g20g4.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g52kcal5.2g3g1.6g1.4g
Valittu annoskoko51g26kcal2.6g1.5g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal1.3g0.8g0.4g0.4g
Arvot/100g100g51kcal5.1g2.9g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368856