Pyrytuulian paastokeitto 2962015

205 g peruna
209 g purjo
259 g varsiselleri
36 g tuore pinaatti kasvimaalta
17 g tuore lehtikaali
50 g sipulinvarsia
452 g vettä

Yksi annos painaa n. 409 grammaa
85 kcal

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna rosamunda (Suomi), annos 100g8.5g6.4kcal0.2g1.4g0g0.1g
Purjosipuli 8.7g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka11g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pinaatti 1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g21kcal1g3.6g0g0.8g
Valittu annoskoko51g11kcal0.5g1.8g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g5kcal0.3g0.9g0g0.2g
Arvot/100g100g21kcal1g3.5g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462229