Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g23g45kcal4.5g0g2.9g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl2.1g6.1kcal0g0.1g0.6g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix3g1.5kcal0g0.3g0g0g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Coctailkurkku, Pirkka0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g145kcal9.2g2.6g10.4g0.2g
Valittu annoskoko51g73kcal4.6g1.3g5.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g36kcal2.3g0.7g2.6g0.1g
Arvot/100g100g142kcal9g2.5g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832