Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g34g119kcal4.1g22g0.7g3g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 9g2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g346kcal8.6g45.2g12.6g6g
Valittu annoskoko51g173kcal4.3g22.6g6.3g3g
Annoskoko puolitettuna26g87kcal2.2g11.3g3.2g1.5g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44.1g12.3g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761