Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g12g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi, Heinz1.9g2kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g84kcal5.8g3.2g5.2g0.8g
Valittu annoskoko51g42kcal2.9g1.6g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g21kcal1.5g0.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640