Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.8kcal0.1g0.9g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nautajauheliha 15%11g22kcal2g0g1.6g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 1.4g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Munakoiso 21g4.6kcal0.1g0.6g0g0.5g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.4g2.7kcal0g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g86kcal5g3.4g5.2g1.2g
Valittu annoskoko51g43kcal2.5g1.7g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g22kcal1.3g0.9g1.3g0.3g
Arvot/100g100g84kcal4.9g3.3g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465