Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)20g28kcal2.2g0.1g2.1g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g18kcal0.5g3.8g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Raparperi 8.3g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Mansikka 5.6g2.6kcal0g0.5g0g0.1g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g210kcal5.6g25.2g9.4g0.8g
Valittu annoskoko51g105kcal2.8g12.6g4.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g53kcal1.4g6.3g2.4g0.2g
Arvot/100g100g205kcal5.5g24.6g9.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410692