Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 3.1g10kcal0.3g2g0.1g0.2g
Keräkaali, 100g3.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g0.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore7.8g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g45kcal1.2g6.8g1g1.2g
Valittu annoskoko51g22kcal0.6g3.4g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g11kcal0.3g1.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g44kcal1.2g6.6g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389