Jauhelihakeitto

Lisää aineita siinä järjestyksessä kun kypsyminen vaatii.

Porkkana, sipulit, liemikuutiot ja mausteet ensin kiehuvaan veteen, 10 min keittämisen jälkeen keittojuurekset ja peruna, keitä 10 min. Kukkakaali ja ruskistettu jauheliha viimeiseksi n. 5 min ennen valmistumista.

Lisää vettä jos keitto on liian sakeaa.

Ohjeesta tulee 5 L valmista keittoa eli 10 x 0,5 L annos per 130 kcal.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste6.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1.6g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Kukkakaali, tuore6.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g29kcal2g2g1g0.8g
Valittu annoskoko51g14kcal1g1g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g7kcal0.5g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g28kcal2g2g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157876