Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Keittojuures, Pirkka11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g5.5g8.2kcal1.1g0g0.4g0g
Siirappi 0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g31kcal2.8g2.6g1g0.6g
Valittu annoskoko51g16kcal1.4g1.3g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g8kcal0.7g0.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g31kcal2.7g2.5g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220139