Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g14g11kcal2.4g0g0.1g0g
Perunasipulisekoitus 500g18g12kcal0.3g2.6g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g8.8g5.3kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g11g3.2kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g64kcal6.2g6.8g1g0.8g
Valittu annoskoko51g32kcal3.1g3.4g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g16kcal1.6g1.7g0.3g0.2g
Arvot/100g100g62kcal6g6.6g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556