Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli6.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g21g12kcal0.6g1.6g0.4g0g
Ketsuppi, Heinz4.7g4.8kcal0g1.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)13g14kcal3.3g0g0.1g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g75kcal8g5.6g2g0.4g
Valittu annoskoko51g37kcal4g2.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g19kcal2g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g73kcal7.8g5.5g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113341