Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)6.2g3.7kcal0.1g0.3g0.2g0g
Ruokakerma ingman 5%5g4.2kcal0.2g0.3g0.2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus25g16kcal0.4g3.7g0g0.3g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit15g33kcal2.2g0.4g2.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g114kcal5.8g9.4g5.6g0.6g
Valittu annoskoko51g57kcal2.9g4.7g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g29kcal1.5g2.4g1.4g0.2g
Arvot/100g100g111kcal5.7g9.2g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167