Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)27g31kcal1.6g3.7g1.1g0.8g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g11g15kcal2.4g0g0.5g0g
Kerma, ruoka 15% Flora1.6g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 1.2g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g113kcal8g7.8g5.4g1.6g
Valittu annoskoko51g57kcal4g3.9g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g28kcal2g2g1.4g0.4g
Arvot/100g100g110kcal7.8g7.6g5.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860