Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Tomaatti 15g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.8g6.4kcal0g0g0.8g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g15g39kcal2.2g0.7g3g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g3.9g10kcal1.2g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g125kcal7.2g3.8g9g1g
Valittu annoskoko52g63kcal3.6g1.9g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal1.8g1g2.3g0.3g
Arvot/100g100g122kcal7g3.7g8.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799