Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)8.8g31kcal1.1g6.1g0.2g0.3g
Tonnikala öljyssä 10g19kcal2.7g0g0.9g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g11g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g2.7g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g159kcal10g15g6.4g1.4g
Valittu annoskoko51g79kcal5g7.5g3.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g40kcal2.5g3.8g1.6g0.4g
Arvot/100g100g155kcal9.7g14.6g6.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139