Kana-porkkana-tomaatti pannu

-Öljy ja sipuli kuutioina pannulle, sekoita
-Lisää hunaja ja kana, sekoita
-Lisää porkkana,
-Lisää tomaattimurska,
-Lisää ruokakerma ja mausteita oman maun mukaan, itse laitan pippuria, suolaa ja vähän currya

Sekoita raejuusto juuri ennen syömistä.

Maistuu kyllä uudelleen lämmitettynäkin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 732 grammaa

Riajp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Hunaja 0.5g1.5kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g14g5.8kcal0.2g1.2g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki14g11kcal1.8g0.3g0.3g0g
Ruokakerma Valio 5%1.8g1.1kcal0g0g0.1g0g
Atria Broilerin paistisuikale, maustamaton11g18kcal1.9g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g88kcal7.8g5g3.8g0.6g
Valittu annoskoko52g44kcal3.9g2.5g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g22kcal2g1.3g1g0.2g
Arvot/100g100g85kcal7.6g4.8g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=323129