Maella borssikeitto

Pese ja kuori juurekset.

Leikkaa ohuiksi suikaleiksi käsin tai monitoimikoneessa.

Suikaloi myös valkokaali.

Sulata voi suurehkossa kattilassa tai padassa ja kuullota suikaloituja kasviksia hetki.

Älä ruskista.

Kaada liemi kasvisten päälle ja anna keiton hautua kannen alla vajaat 30 minuuttia.

Mausta keitto makusi mukaan rosmariinilla, timjamilla ja rakuunalla, lisää ruskistetut nakit ja hauduta vielä hetki.

Tarjoa vaahdotetun smetanan ja ruisleivän kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Maella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 0.9g6.6kcal0g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Viinietikka 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Täyslihanakki savuhovi (Savuhovi), annos 100g14g45kcal1.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g128kcal4.2g3.8g7g1.6g
Valittu annoskoko52g64kcal2.1g1.9g3.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g32kcal1.1g1g1.8g0.4g
Arvot/100g100g124kcal4.1g3.7g6.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328310