Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus7.3g4.7kcal0.1g1.1g0g0.1g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä8.3g5.7kcal0.3g1g0.1g0.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell15g16kcal3.4g0g0.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g55kcal7.6g4.4g1g0.8g
Valittu annoskoko52g28kcal3.8g2.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g14kcal1.9g1.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g54kcal7.4g4.3g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084