Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow7.5g5.3kcal1.3g0g0g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g3.7g7.5kcal0.8g0g0.5g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g5g8.5kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.3g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g49kcal5.2g1.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko52g25kcal2.6g0.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g12kcal1.3g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g48kcal5g1.6g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652