Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g3g1.8kcal0g0.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g8.2g10kcal1.7g0g0.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss2.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g51kcal4.2g6g0.6g1.2g
Valittu annoskoko51g26kcal2.1g3g0.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal1.1g1.5g0.2g0.3g
Arvot/100g100g50kcal4.1g5.8g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491