Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 5.9g4kcal0.3g0.5g0g0.2g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 9g21kcal1.7g0g1.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g50kcal4g1.2g3g0.4g
Valittu annoskoko52g25kcal2g0.6g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g12kcal1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g2.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401