Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.6g13kcal1g0g1g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g35kcal2.2g0.6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko52g18kcal1.1g0.3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g9kcal0.6g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g34kcal2.1g0.6g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532