Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)19g30kcal3.6g0g1.7g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Curry Paste red, Aroy-D0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow4.7g2.3kcal0g0.6g0g0g
Flora culinesse0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Fraiche 5% Valio4.7g4.2kcal0.2g0.4g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kookosmaito 3.8g7.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g103kcal8.4g3.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko52g51kcal4.2g1.9g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g26kcal2.1g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g99kcal8.1g3.7g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586