Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 21g16kcal0.4g3.2g0g0.2g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.3g4.4kcal0g1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 10g12kcal2.2g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali8.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g135kcal5.6g9.6g7.6g1g
Valittu annoskoko52g67kcal2.8g4.8g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g34kcal1.4g2.4g1.9g0.3g
Arvot/100g100g131kcal5.4g9.3g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282