Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g5.6g33kcal1.2g1.1g2.8g0g
Leseseos (3 viljan)1.6g4.2kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Valkuainen (100g)1.9g0.8kcal0.2g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 19g37kcal3.5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g7g20kcal0.2g0.2g2g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper3.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g258kcal13.8g4.2g21g1g
Valittu annoskoko51g129kcal6.9g2.1g10.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g65kcal3.5g1.1g5.3g0.3g
Arvot/100g100g251kcal13.4g4.1g20.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179