Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 14g7.7kcal0.2g1.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.6g13kcal0.3g1g0.8g0.3g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g2.8g10kcal0.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g146kcal7.6g6.4g10g1g
Valittu annoskoko52g73kcal3.8g3.2g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g37kcal1.9g1.6g2.5g0.3g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.2g9.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675