Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 35g59kcal7.7g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen7.8g56kcal0g0g6.3g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g234kcal15.6g0.6g19g0.2g
Valittu annoskoko52g117kcal7.8g0.3g9.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g59kcal3.9g0.2g4.8g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15.1g0.6g18.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037