Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni9g33kcal1.2g6.6g0.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk23g23kcal5.4g0g0.1g0g
Paprika keltainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g139kcal13.6g14.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko52g69kcal6.8g7.4g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g35kcal3.4g3.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217