Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 2.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g7g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Pestokastike, yrttikastike 1.8g8.6kcal0.1g0g0.9g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)11g14kcal1.9g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g67kcal4.8g3g3.8g0.8g
Valittu annoskoko52g33kcal2.4g1.5g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal1.2g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.6g2.9g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794