Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 28g55kcal5.3g0g3.8g0g
Amerikansekoitus, Apetit8.4g2.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Ruohosipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.6g19kcal0.1g0.2g2g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7g9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g181kcal12.2g1.4g14.2g0.4g
Valittu annoskoko52g90kcal6.1g0.7g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna26g45kcal3.1g0.4g3.6g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.8g1.4g13.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235531