Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)11g38kcal1.4g7.9g0.2g0.3g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g10g29kcal1.5g0g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.3g10kcal0.9g0g0.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g15g8kcal0.5g0.9g0.3g0g
Basilika, tuore1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g175kcal8.6g18.4g7.4g0.8g
Valittu annoskoko52g87kcal4.3g9.2g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g44kcal2.2g4.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g169kcal8.3g17.8g7.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265