Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss21g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.6g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g10g7.8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g6.7g11kcal1.1g0.1g0.6g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g1.2g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g51kcal3g6g1.6g1.4g
Valittu annoskoko52g26kcal1.5g3g0.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g13kcal0.8g1.5g0.4g0.4g
Arvot/100g100g50kcal2.9g5.8g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822