Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee44g86kcal8.2g0g5.9g0g
Rypsiöljy 3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g232kcal16.8g0g18.4g0.2g
Valittu annoskoko52g116kcal8.4g0g9.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g58kcal4.2g0g4.6g0.1g
Arvot/100g100g225kcal16.3g0g17.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603