Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale5.3g17kcal0.6g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suolasienet (rouskuja)7.8g1.6kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g98kcal2g4.8g7.6g1g
Valittu annoskoko52g49kcal1g2.4g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g25kcal0.5g1.2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g95kcal1.9g4.6g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943