Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)14g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g56kcal1.2g4.6g3.2g1.2g
Valittu annoskoko52g28kcal0.6g2.3g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g14kcal0.3g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g54kcal1.2g4.5g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174