Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g27g20kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g13g19kcal2.1g0g1.1g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g3.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g3.1g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g95kcal5.6g11.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko52g48kcal2.8g5.6g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna26g24kcal1.4g2.8g0.7g0.2g
Arvot/100g100g92kcal5.4g10.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638