Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green4.7g15kcal1.1g2.3g0g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g10g3.4kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g68kcal4.8g6.4g2.2g1.4g
Valittu annoskoko52g34kcal2.4g3.2g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna26g17kcal1.2g1.6g0.6g0.4g
Arvot/100g100g66kcal4.6g6.2g2.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587