Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 21g7.2kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.6g6.1kcal0.5g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.1g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Pekoni, paistettu 1.2g6kcal0.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g176kcal11.6g1.2g14g1g
Valittu annoskoko52g88kcal5.8g0.6g7g0.5g
Annoskoko puolitettuna26g44kcal2.9g0.3g3.5g0.3g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.2g13.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886