Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 22g30kcal2.7g0.1g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki27g15kcal2.3g1.3g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.8g11kcal0.4g0.1g1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g123kcal10.8g5.6g6.4g0g
Valittu annoskoko52g62kcal5.4g2.8g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna26g31kcal2.7g1.4g1.6g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.4g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856