Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit19g3.9kcal0.6g0.4g0g0.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit24g4kcal0.4g0.5g0g0.4g
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g107kcal4.2g1.8g9.2g1.8g
Valittu annoskoko52g53kcal2.1g0.9g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna26g27kcal1.1g0.5g2.3g0.5g
Arvot/100g100g103kcal4.1g1.7g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584