Porkkanalaatikko - Italialainen

Tee valkokastike : sulata voi ja lisää jauhot.

Lisää maito vimmatusti sekoittaen, ettei homma paakkuunnu.

Jäähdytä kastike.

Kuori porkkanat ja keitä ne juuri ja juuri kypsäksi.

Anna kuivua hetken ennen soseuttamista, niin e tule vetistä.

Soseuta.

Raasta juusto ja jätä n. 1/4 määrästä sivuun.

Erota kananmunasta valkuainen ja vatkaa rakenne rikki.

Sekoita kaikki aineksetja lisää suola ja muskottipähkinää hippusellinen.

Laita matalaan vuokaan ja ripottele päälle loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 185 asteessa 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5.9g23kcal1.9g0g1.7g0g
Maito, rasvaton, luomu (Valio), annos 200g9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana104g95kcal5.2g5.6g5.8g1.6g
Valittu annoskoko52g48kcal2.6g2.8g2.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna26g24kcal1.3g1.4g1.5g0.4g
Arvot/100g100g92kcal5g5.4g5.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146868